PHO VIET

PHO VIET Pho Viet

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 100 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pho Viet. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2021 om 22:19 I asked for cutlery and i did not have! The both was cold!!! It's very bad
4 nov 2021 om 8:41 Alles was top!
3 nov 2021 om 19:57 ribben zijn om van te smullen! Snel geleverd
11 okt 2021 om 14:00 Leuke nieuwe ontdekking. Snel geleverd, porties zeker groot genoeg en vooral lekker.
27 aug 2021 om 20:50 Delivery guy picked up my order and drove to entirely different location in another part of the city. He stopped there and waited for 20 minutes, then started driving again. It's not OK to visit your friends on the way .Food of course was cold..
10 aug 2021 om 19:45 Voor kleine eters is zo'n pho genoeg voor 2! We moesten het wel even terug opwarmen - de bouillon koelt snel af. Jammer dat er geen dipsausje bij de viskoekjes zat. Ze waren lekker maar een beetje droog.
8 aug 2021 om 18:58 Bezorgtijd van 40min aangegeven, maar pas na 65 min lauw (echt bijna koud) bezorgd. Jammer!
2 aug 2021 om 17:56 Heerlijk eten ,en super snel geleverd
24 jul 2021 om 20:24 De prijzen stijgen maar de porties worden kleiner. Het eten was matig. Altijd grote fan geweest maar ik ga hier nooit meer bestellen.. het is nu voor de tweede keer teleurstellend
25 jun 2021 om 21:08 Heel lekker en authentiek!